

AUGUST 7, 2024 Oregon Wine Board Meeting FINAL Agenda

Hampton Inn 1 Nichols Parkway, Hood River Zoom link

Time	Торіс	Documents	Leader
9 – 9:05 a.m. (5 minutes)	 Public Board Meeting Welcome and Opening Remarks 		G. Jones
9:05 – 9:10 a.m. (5 minutes)	Board Meeting MinutesJune 17 Meeting Minutes	June 17 Minutes	G. Jones
9:10 – 9:40 a.m. (30 minutes)	 Executive Director Update Hiring Update Travel Oregon Collaboration WCLP Matching Grant Application Industry Grant Program Renewal 	<u>Recommended</u> <u>Guideline Changes</u> <u>FY 2024-25</u>	G. Bianco
9:40 – 10:00 a.m. (20 minutes)	Industry Partnership Committee (IPC)		D. Irvine
10 – 10:40 a.m. (40 minutes)	 Marketing Committee Committee Update Come Over October fall campaign 		G. Mortensen M. Ponzi G. Bianco
	 International Marketing & Export Committee Committee Update FY 2024-25 Budget & Programming FY 2023-24 Highlights 	International Update	A. Ramirez S. Crawford M. Bray
10:40 – 11 a.m. (20 minutes)	Research Committee2025-26 RFP & Calendar	<u>Calendar</u> <u>RFP</u>	G. Jones
11:40 – 12 p.m. (20 minutes)	Education UpdateOWS PlanningTEXSOM		B. Stock
12 – 12:30 p.m. (30 minutes)	Lunch		
12:30 – 1:15 p.m. (45 minutes)	 Finance Committee FY 2023-24 Year End Financials FY 2024-25 Proposed Budget Adjustments 2025 OWS Budget Review 	FY23-24 Year End Financials FY24-25 Proposed Budget Adjustments 2025 OWS Budget Review	S. Crawford
1:15 – 1:30 p.m.	 Communications Update Smoke Communication Regional media reports Grapevine 		K. von Bargen



1:30 – 1:45 p.m. (15 minutes)	Other Business & Public Comment Board Vacancies & Nominations Process 	Board Information & <u>Application</u>	All
1:45 p.m.	Adjournment		G. Jones

ATTENDEES

Board

Greg Jones, Tiquette Bramlett, Justin King, Gary Mortensen, Cristina Gonzales, Dionne Irvine, Austin Kraemer, Anna Maria Ponzi, Adam Ramirez

Staff

Gina Bianco, Sally Crawford, David DeWitt, Stacey Kohler, Katie von Bargen

Contractors

Margaret Bray, Bree Stock